PolupansionBazenRestoranBarKlimaSefKablovska TVKuhinja

Renaissance Hanioti Resort, Kasandra-Hanioti

Opis hotela

LOKACIJA: Renaissance Hanioti Resort posebnu pažnju pridaje detaljima i zato se ne može porediti sa velikim hotelskim kompleksima. Nalazi se 200 m od centra poznatog letovališta Hanioti. Sastoji se iz nekoliko zgrada u kojima su smeštene sobe i sve gledaju na bazen koji je mesto centralnog dešavanja. Od plaže je udaljen 150 m.

SADRŽAJ: otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, rent-a-car, bar kraj bazena, snek bar, restoran, TV sala, večernja animacija…

USLUGA: usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

SOBE: sve sobe poseduju klimu, mini frižider, SAT TV, pristup internetu, sef, kupatilo, terasu sa pogledom na bazen.

Superior soba
Oko 40 m2. Neke imaju dve sobe (spavaća i dnevna soba sa sofama), a neke imaju jednu prostoriju (takođe francuski ili dva odvojena kreveta i sofa); kapacitet 2-3 osobe.

Family suite
Oko 45 m2. Neki se sastoje od dve sobe (spavaća soba i dnevna soba sa sofama), a neke imaju jednu prostoriju (takođe francuski ili dva odvojena kreveta i sofa); kapacitet 2-4 osobe.

Ukratko o Haniotiju

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku. Pročitajte još o Haniotiju na našem sajtu  www.grckanadlanu.rs/kopnena-grcka/halkidiki-kasandra-istocna-obala/naselja/hanioti-chanioti

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 10-14 časova