Studio Green Meadows, Skiatos - Trulos

Studio Green Meadows, Skiatos - Trulos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Usluga: Najam
Lokacija: kompleks Green Meadows koji se sastoji iz dve zgrade (Magda i Zoe), nalazi se u mirnom mestu Trulos, udaljen 450 m od istoimene peščane plaže u zalivu Trulos. Trulos, peščana plaža, dobro organizovana sa super marketom i restoranima. Plaža je nazvana po malom ostrvu Trulonisia koje se nalazi preko puta. Od centra grada Skijatosa udaljena je 9km, 11 km od aerodroma, dok je najbliža autobuska stanica udaljena 100m. U blizini, na par autobuskih stanica, nalaze se peščane plaže Marata, Agija Paraskevi, Kolios i Vromolimnos. Kukunaris plaža udaljena je 2km.
Sadržaj kompleksa: dvorište sa bazenom i ležaljkama. Svi studiji se nalaze u prizemlju. Wi fi besplatno.
Studija: mini opremljena kuhinja sa osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, kupatilo, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu).

Ukratko o Trulosu

Trulos (Τρούλος) je malo slatko mesto koje se nalazi na južnoj obali Skiatosa, 2 km zapadno od plaže Platanias i 9 km jugozapadno od grada Skiatos, oko istoimene peščane plaže. Područje je sve popularnije u poslednjih nekoliko godina, mnogo se razvilo, ali je ipak ostalo mirno, sa šarmom i karakterom. Glavni deo Trulosa se nalazi u pozadini obale između maslinjaka i poljoprivrednog zemljišta, dajući svemu rustični šarm.

Područje je dobilo ime po ostrvcetu “Trulonisia” koje se nalazi preko puta i koje izgleda kao kupola (trulos na grčkom znači kupola). Počinje kod autobuskog stajališta 18, na raskrsnici za Aselinos i manastir Kunistria i prostire se do autobuskog stajališta 21 kod plaže Marata. Pročitajte još o Trulosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/trulos-troulos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u € po osobi na bazi paket aranžmana (AVIO PREVOZ + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ)

Doplate i napomene:

Klima 7€ dnevno po studiju, sef 10€ nedeljno po studiju, doplata na licu mesta
Wi-Fi u javnim prostorija besplatno.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

• Povratna avio karta na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd (čarter let).
• Transferi na Skijatosu aerodrom – hotel – aerodrom.
• Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja.
• Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37.50€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 15.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos taksi je podložan promeni.
• YQ taksa – doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
• Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

• Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
• Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
• ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu • Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50eur za htl 2*/ 1*, 1.5eur za htl 3*, 3eur za htl 4* i 4eur za htl 5*; 0.25eur za std/apt 1key-2key, 0.50eur za std/apt 3key, 1eur za std/apt 4key.
• Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

K/20

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova