Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

VILA ACROPOLIS, Olimpska regija-Olympic Beach

Opis vile

LOKACIJA: Nalazi se 120 m od plaže.

OPIS: Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne smeštajne jedinice na prizemlju i prvom spratu. Vila je stilski uređena, poseduje tuš u dvorištu za poslednji dan.

SMEŠTAJ: Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju ( rešo,frižider,kuhinjske elemente,osnovno posuđe),jednu ili dve terase, LCD TV,klimu ( doplata 3 eura),besplatan internet.

PREPORUKA: Preporučuje se svima,a posebno onima kojima je prioritet pogodnost,da se poslednji dan spreme i odmaraju u bašti pre odlaska kući.

 

Ukratko o Olympic Beach-u

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine…

  • CENOVNIK
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA

CENA U EUR ZA NAJAM STUDIJA-10 NOĆI

Acropolis_2512
doplata za AC 3 EUR/po studiju dnevno

Napomena: cene sa * obuhvataju smeštaj i autobuski prevoz po osobi

Aranžman obuhvata:
-smeštaj na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu I kategorije
-predstavnik agencije ili poslovnog partnera u mestu boravka
-organizaciju i vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:
-autobuski prevoz autobusima turističke klase-visokopodni ili doubledecker(klimA,CD,DVD oprema)
-pratioc tokom putovanja
-međunarodno putno osiguranje (po uslovima osiguravajuće kuće )
-individualni troškovi

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja.

– 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja.

– na rate putem čekova građana.

– platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro)

Prevoz_2412
AUTOBUSKI PREVOZ:
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Prevoz prtljaga (2 komada) je besplatan. Putnik je dužan da vodi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija prevozi putnike do vile ili do najbližeg mesta do kojeg može doći autobus. Agencija nije dužna odneti prtljag do smeštajne jedinice. Više o obavezama Organizatora i putnika vezanim za prevoz možete se informisati u tački 7. Opštih uslova putovanja.
PASOŠI: Putnici sa “crvenim” biometrijskim pasošem putuju u Grčku bez viza.

1 dan (dan pre datuma u tabeli) – polazak autobusa iz Novog Sada (parking kod hotela Sajam) u 18.00h i Beograda (parking Sava centra – savska strana) u 19.30h. Nastavak putovanja autoputem kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa kraćim usputnim zadržavanjima.običajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima duž autoputa,kao i motel Predjeane ili Džep,u trajanju od 20-45 minuta.Zadržavanje u povratku u „free shop-u” je od 20-30 minuta(ukoliko pratilac grupe proceni da će svraćanje u free shop proizvesti duže zadržavanje na granici može doneti uslugu da se u isti ne svraća).
2 – 11 dan dolazak u letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj i boravak na bazi izabane usluge.
12 dan – napuštanje apt. do 09h. Povratak iz letovališta po utvrđenoj satnici ( Leptokarija15:30, Olimpic beach,16:30, Paralia 17:00)
13 dan dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova