Najam apartmanaKlimaKuhinja

Vila Dimitris, Olympic Beach

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U OLYMPIC BEACH-u!

OPIS VILE

Lokacija: Vila Dimitris se nalazi u Olympic Beach-u, na 80 m od plaže.

Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (dva singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj), 1/4 studijima (francuski ležaj + 2 singl ležaja) i 1/4 + 1 apartmanima (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalaze francuski ležaj + jedan singl ležaj i čajna kuhinja, u drugoj se nalaze dva singl ležaja).

Sadržaj: Sve smeštajne jedinice su sa čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, TV-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu).

Ukratko o Olympic Beach

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u eurima po osobi i obuhvataju 10 noćenja, autobuski prevoz i zdravstveno osiguranje (samo za putnike na autobuskom prevozu)

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta za celokupnu uplatu prilikom rezervacije – važi do 31.01.2016.

DIMITRIS

 

– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

-Klima uređaj nije uračunat u cenu!

POPUSTI I DOPLATE:
– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.
– Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
– Dete od 2 – 7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 40 eur i ima svoje mesto u autobusu.
– Deca od 2 – 12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz).
– Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana.
Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe.
Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
– U 1/4+1 apartmanu u vili Dimitris peta osoba ima popust 30%.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz turističkim autobusom.
– Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima ili apartmanima.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom prevozu.
– Usluge predstavnika agencije tokom boravka.
– Troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na sopstvenom prevozu.
– Fakultativne izlete.
– Individualne troškove.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta za celokupnu uplatu prilikom rezervacije – važi do 31.01.2016.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OT/16

Cenovnik za PREVOZ

Prevoz

– Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli.
– U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena koje su označene sa *.
– U slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana se umanjuje za 30 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.
– U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja). Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir: (plaćena sedišta ukoliko takva opcija postoji), Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguć ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd – Preševo. Takođe je moguć ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor čiju dužinu i mesto određuje agencija.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa iz Beograda. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u Paraliju u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte. Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do pol aska. Sakupljanje putnika u vreme dogovoreno unapred. Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

NAPOMENE:

– U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja).
– Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska.
– Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
– Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
– Promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
– Objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova