Najam apartmanaKlimaKuhinja

Vila Janis, Skiatos-Grad Skiatos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Vila se nalazi u centru grada Skijatosa, na vrhu ulice Evangelistrias. 500 m je udaljena od glavne ulice, Papadiamanti i 700 m od luke.  Studio se sastoji od sobe sa dva ili tri standardna kreveta, kuhinjske niše (osnovno posuđe, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo (tuš/wc), TV i klima uređaj. Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja i  uključuju  smeštaj  na bazi najma + avio prevoz + transfer

Cenovnik sa uračunatim popustima za rane uplate, važi do 30.04.2018.

 

Dinarski deo aranžmana 2990 dinara, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine .

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Skijatos – Beograd
Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
YQ taksa – doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan
promeni i isključivo zavisi od avio kompanije
Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu ili apartmanu
Organizacija putovanja i usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Aerodromske takse 31.80€ (Beograd 16.72€, Skijatos 14.10€, DCV taksa
0.98€), plaćaju se u agenciji uz aranžman.
Zdravstveno putno osiguranje
Boravišna taksa -od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana: Okvirni iznosi po sobi / po noci: hoteli 1*- 2* -0.5 €, *, hoteli 3* -1.5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Okvirni iznosi po sobi / po ocin: apartmani 1- 2 kljuca -0.25 €, *, apartmani 3 kljuca -0.5 €, apartmani 4 kljuca – 1€.

Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.990,00 rsd

Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod “CENA ARANŽMANA OBUHVATA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova