Najam apartmanaKlimaKablovska TVKuhinja

VILA KROMLIDIS, Paralia

Opis vile

Vila Kromlidis se nalazi u novom delu Paralije, 150 m udaljena od plaže i 220 m od centra. Vila ima recepciju  i lift. U svom sastavu ima 1/2 i 1/3 studija na drugom, trećem i četvrtom spratu. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV, AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Paralija

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji  odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su  dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

  • CENOVNIK LETO 2014- LU
  • PREVOZ
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • POPUSTI I DOPLATE
  • NAPOMENE

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI na bazi PAKET ARANŽMANA

Grcka- Olimpska regija- Paralia- apartmani- Kromlidis- cenovnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGENDA:  S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC *– korišćenje klime

uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Stavros – Beograd,

– boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima,

– troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Individualne troškove,

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje- može se uplatiti u agenciji,

– usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

 

POPUSTI:

– Dete od 0 do 6 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

– Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €, ima mesto u autobusu,

smeštaj u pomoćnom ležaju.

U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje

popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo usluge prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.

Grcka- Olimpska regija- Paralia- apartmani- cenovnik- prevoz

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGENDA: RT – povratna karta; OW – karta u jednom pravcu; ADL – odrasla osoba; CHD – dete.

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak iz Stavrosa  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

ZA SOPSTVENI PREVOZ  cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi ( prevoz ), osim za smene 27.05.; 06.06.; 14.09.; 24.09.2014., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

– Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš ).

– U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 € po osobi,  osim za smene 27.05.; 06.06.; 14.09.; 24.09.2014., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre polaska na put

– Čekovima građana

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina…)

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

1.dan: Putovanje Beograd – Paralia – sastanak putnika na parkingu ispred hotela “Continental”  pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u  dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Paralia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Paralia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja  na putu i na graničnim prelazima).

POPUSTI:

– Dete od 0 do 6 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

– Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.

– U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može da koristi zajednički ležaj.

– Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

– Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 67 €.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku ( taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja ). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

VAŽNO: U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije i YUTA-e.

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova