Vila Marianna Rooms, Stavros

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/orfanski-zaliv-stavros-letovanje-2024 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U STAVROSU!

OPIS VILE

Lokacija: Nalazi se u centru i na oko 300 m od plaže.
Opis: Vila Marianna nalazi se na 70 m od šetališta, u centru Stavrosa. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem (maksimalno 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 dece do 12 godina) koji su smešteni na spratu vile. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima-uređajem, Wi-Fi i internetom čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5€ dnevno po smeštajnoj jedinici), vila poseduje sef (1€ dnevno po smeštajnoj jedinici).

Turistička taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana i podložna je promeni).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Stavrosu

STAVROS je dugi niz godina jedno od najomiljenijih letovališta naših turista, koji mu se, iz godine u godinu vraćaju. Ovaj ribarski grad  nalazi se u zalivu Strimonikos na oko 80 km od Soluna. Široke i lepe, dobro uređene i održavane plaže, blaga klima, veoma raznovrsna gastronomska ponuda, prijatno šetalište duž obale, obilje zelenila, kvalitetni i dobro pozicionirani objekti i pristupačne cene garantuju odličan odmor. Blizina Svete Gore, Soluna, Kavale, Waterland-a i obližnjih letovališta obogaćuje i upotpunjuje turističku ponudu Stavrosa, čineći ga destinacijom koja može da zadovolji svačiji ukus. Pročitajte još na sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

SAJAMSKI POPUSTI – (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE) – VAŽI DO 03.03.2024.

–  15% popusta za uplatu akontacije od 30% do 03.03.2024. i isplatu ostatka 15 dana pred put 

Popusti se ne odnose na smene obeležene *

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ LETO 2024.

Cene su izražene u evrima po osobi, najam za 10 noćenja

CENOVNIK AUTOBUSKI PREVOZ LETO 2024.

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana (prevoz + smeštaj) za 10 noćenja

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

*Autobuski polasci su sa glavne autobuske stanice u Beogradu (BAS). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu (stanični vaučer). Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u agenciji po ceni od 100,00 dinara po osobi (deca od 0- 2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 220,00 dinara po osobi.*

POPUSTI I DOPLATE:
deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju cenu autobuskog prevoza za decu 55 € (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
deca od 2 – 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe ( imaju sedište u autobusu, imaju krevet ), osim za smenu 23.05. gde plaćaju cenu autobuskog prevoza (55 €)
Spajanje smena – u slučaju spajanja smena cena druge smene se umanjuje za 40 € za odrasle i 30 € za decu.
popust za spajanje smena ne važi za smene obeležene zvezdicom
za 1/1 sobu 80 % od cene aranžmana za 1/2 sobu
NAPOMENA: U četvorokrevetnom apartmanu i četvorokrevetnom dupleks apartmanu, deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija /apartmana na 10 noćenja.
– Autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– servis predstavnika agencije
– organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Turističku taksu: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku i podložna je promeni)
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

SAJAMSKI POPUSTI – (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE) – VAŽI DO 03.03.2024.

–  15% popusta za uplatu akontacije od 30% do 03.03.2024. i isplatu ostatka 15 dana pred put 

Popusti se ne odnose na smene obeležene *

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana bez uvećanja – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo najviše do 12 rata bez kamate (poslednja rata do 15.12.2024.)

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

V/24

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova