Najam apartmanaKlima

Vila Mary, Evia - Pefki

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/evia-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA EVIJI!

OPIS VILE

Vila MARY se nalazi u prvom redu vila na šetalištu uz plažu, u centralnom delu Pefkija. U prizemlju objekta je dežurna lekarska služba. Studiji su dvokrevetni sa opcijom fotelje koja se razvlači za pomoćni dečiji ležaj. Svaki studio ima TV-LCD, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu sa tendom. Svi studiji su klimatizovani. Upotreba klime je uračunata u cenu. Vila ima WI-FI. Zamena posteljine i peškira u studijima vrši se na svakih pet dana.

Ukratko o ostrvu Evia

Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita), nalazi se zapadno od Atike i Beotije, od kojih je odvojeno Atalantskim i Evripskim tesnacem. Glavni grad ostrva Halkis, nalazi se na središnjem delu ostrva i povezan je mostom sa kopnenim delom Grčke i udaljen je od Atine oko 90km. Evia se prostire od severozapada do jugoistoka, ostrvo je dugačko oko 180 km, a široko od 6 km do 45 km. Ima površinu od 3,6 hiljada km² i oko 200 hiljada stanovnika. Ostrvo sa okolnim manjim ostrvima spada pod okrug Eubeja. Svojim severnim obalama dopire do grupe ostrva Soprada, a južnim delom se nalazi nadomak grupe ostrva Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti Grčke, a prestonica Halkis (Chalkis, Chalkida), nekada jedan od najuticajnijih antičkih gradova i danas je nosilac razvoja ostrva. Danas se stanovnici uglavnom bave ribarstvom, poljoprivredom i snažnim turističkim razvojem poslednjih decenija, kome doprinosi prirodno okruženje i fascinantna lepota ostrvske obale. Mi smo izabrali hotelske objekte u regiji u blizini Halkisa, da bi smo omogućili jednostavan pristup ostrvo, koje je udaljeno od Beograda oko 1.000 km. Pročitajte još o Eviji na sajtu www.grckanadlanu.rs

 

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su po osobi za najam studija na 10 noći sa uključenim autobuskim prevozom + trajekt

FIRST MINUTE POPUSTI:
– 10% popusta za uplatu aranžmana u celosti do 10.05.2016.

Vila Mary

 

POPUSTI I DOPLATE:
– Deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 god, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 god, a drugo dete do 12 god.
– Jedno dete do 7 god. može da deli ležaj sa odraslom osobom i plaća 60 eur i ima sedište u autobusu
– Dete do 12 god. na sopstvenom ležaju (ili ukoliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 god.) ima popust 25 eur I ima sedište u autobusu.
– Osobe na pomoćnom ležaju (deca i odrasli) imaju popust 35 eur .
– Prilikom spajanja smena cena se umanjuje za 30 eur po osobi.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija na 10 noći sa uključenim autobuskim prevozom u odabranoj vili
– Autobuski prevoz.
– Trajekt

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 10% popusta za uplatu aranžmana u celosti do 10.05.2016.

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

M16

Cenovnik za PREVOZ

EVIA 4.2.2016

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan : Polazak iz Beograda dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

2- pretposlednji dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 14:00 h. Boravak u apartmanima na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje apartmana do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima

NAPOMENE:

– Putnik preuzima obavezu upoznavanja i poštovanja pravila ponašanja u smeštajnom objektu a naročito na: deponovanje i čuvanje novca, dragocenosti i vrednih stvari, unos hrane i pića u sobe, poštovanje reda, smeštaja i napuštanja sobe u određeno vreme, broj osoba u sobi i dr. Ako drugačije nije ugovoreno, smeštaj putnika u objekat je najranije posle 16,00 h na dan početka korišćenja usluge, a napuštanje objekta najkasnije do 09,00 h na dan završetka korišćenja usluge.
– Agencija ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera i drugih neposrednih 8 pružalaca usluga.
– Putnik je dužan da poštuje kućni red u ugostiteljskim i hotelskim objektima i dobronamerno sarađuje sa predstavnikom organizatora i izvođačem usluga. Ukoliko putnik ne poštuje svoje obaveze, odgovara organizatoru za prouzrokovanu štetu, a organizator otklanja svaku odgovornost za štetu koju bi putnik mogao da pretrpi u takvom slučaju.
– Putnik je dužan da se na putovanju ponaša na način koji ne ugrožava život ili zdravlje njegovih saputnika i ne ugrožava sam tok putovanja. U slučaju da se putnik ponaša u suprotnosti sa ovom odlukom, predstavnik organizatora ima pravo da ga isključi sa daljeg putovanja bez povraćaja bilo kakvih troškova, osim plaćanja koja se plaćaju na
licu mesta.
– Putnik nema pravo na refundaciju zbog samovoljnog, odnosno svojom krivicom izazvanog prevremenog napuštanja smeštajnog objekta, kao ni na cenu hotelske usluge i na cenu prevoza.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova