Najam apartmanaNa plažiKlimaSefKablovska TVKuhinja

Hotel Porto Davia, Zakintos-Argasi

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/zakintos-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA ZAKINTOSU!

OPIS HOTELA

Lokacija:
Ovaj hotel apartmanskog tipa nalazi se na samoj obali mora, 200 metara od centra poznatog letovališta Argasi. Poznata zona Vasilikos, koju krase peščane plaže (Porto Zoro, Banana Beach, Ag. Nikolaos…), po kojima je Zakintos i prepoznatljiv se nalaze na udaljenosti do 10 kilometara od ovog smeštajnog objekta. Lokalni autobus i turistički vozić nekoliko puta u toku dana, tokom letnje sezone, saobraćaju iz centra Argasija do glavnog grada ostrva koji je udaljen 4 kilometra. Međunarodni aerodrom se nalazi na 5 kilometara. Preporuka je za sve putnike koji žele da budu smešteni u zoni lepih plaža.

Plaža:
Uska peščano – šljunkovita plaža i postepen ulaz u more uz vrt na kome se nalaze ležaljke i suncobrani pružaju mogućnost pravog odmora.

Hotelski sadržaj:
Lepo uređeno dvorište koje krasi mediteransko rastinje uz pažljivo negovan vrt sa pogledom na Jonsko more daju ovom smeštajnom objektu poseban šarm. Recepcija (od 08:00h do 22:00h), snek bar i parking su sastvani deo ovog aparthotela. Ležaljke i suncobrani se nalaze u sklopu kompleksa i njihovo korišćenje je besplatno za goste naše agencije uz konzumaciju pića. Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima aparthotela i ne naplaćuje se dodatno.

Sobe:
Našim gostima su na raspolaganju studiji na prvom spratu sa direktnim pogledom na more, kao i renovirani studiji u prizemlju. Svaki studio je opremljen mini kuhinjom, kupatilom (tuš/wc), klima uređajem (uz doplatu, oko 7 evra dnevno po sobi, plaća se na destinaciji), sefom (uz doplatu, oko 2 evra dnevno po sobi, plaća se na destinaciji), SAT TV-om i balkonom. Bebi krevetac je dostupan putnicima besplatno (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
Najam.

Ukratko o Argasiju

Mesto Argasi locirano je na istočnoj obali Zakintosa, samo 4 km od glavnog grada Zakintosa. Nekada je bio kvart grada Zakintos, ali se sada razvio u pravo turističko mesto, veoma popularno među turistima iz celog sveta.

Prelepo mesto, nastalo u zelenilu u podnožju planine Skopos, najstarije je na ostrvu. Glavni put prostire se duž čitavog grada, ispunjen je brojnim kafićima, prodavnicama, supermarketima, tavernama i restoranima, pa je veoma lako naći ono sto Vam je potrebno.

Prelepa peščana plaža, idealna za decu i porodice, duga je oko 1 km, pa nikada nemate taj osećaj da je previše gužva. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, a sam prilaz nije dubok, pa se deca mogu bezbrižno igrati. Idealna je i za *istraživače*, jer je bogata uvalama, stenama i kamenjem.

Nije samo plaža interesantna u ovom mestu. Tu su ostaci starog mosta iz 1885. godine smeštenog u moru nedaleko od ulaza u vodu. Nekada, pre erozije obale, tu je bio glavni obalski put. Pročitajte još o Argasiju na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/zakintos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja (smeštaj + prevoz)

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
-Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Zakintos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
-Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta
-Grupni transfer autobusom od aerodroma na Zakintosu do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
-Uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
-Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
-Aerodromske takse u iznosu od 37,50 evra (A/P BEG taxa 4.48 EUR LG, 16.72 EUR RS, 0.98 EUR RF, 0.22 EUR RS, A/P ZTH taxa 15,10 EUR). Plaćanje se vrši u agenciji.
-YQ taksa je u iznosu od 20 evra po osobi i označava doplatu za gorivo, promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
-Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-2 godine ne plaćaju),
-Međunarodno zdravstveno osiguranje,
-Fakultativne izlete,
-Lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“.
-Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova