HOTEL SOFIJIN DVOR, Rimske Terme

PolupansionBazenWi-FiRestoranKlimaBesplatan parkingSefSpa

HOTEL SOFIJIN DVOR, Rimske Terme

 

Opis hotela

Lokacija: Hotel se nalazi na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstiču aktivan odmor i relaksaciju. Same Terme su u dolini reke Savinje u blizini mesta Rimske Toplice.

Hotelska ponuda: Hotel ima 43 smeštajne jedinice: jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmane; recepciju, restoran, a la carte restoran, terasu, bar, spa i wellness centar.

Sobe: Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu. Apartman – spavaća soba i dnevni boravak. Apartman sa saunom – spavaća soba, dnevni boravak i sauna u kupaonici.

Ishrana: Polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Rimske Terme

RIMSKE TERME predstavljaju dragulj u oazi netaknute prirode. Smeštene su u mestu Rimske Toplice u Sloveniji u blizini grada Celja na  udaljenosti od 489 km od Beograda. Termalnu vodu kao izvor zdravlja ovde su znali da iskoriste još stari Rimljani. Oni su još tada znali da su drevni mislioci bili u pravu kada su govorili da samo oni koji znaju da vrednuju svoje zdravlje “umeće stazama da hodaju ponosno i čvrsto”. Ovde ćete ojačati svoje telo i duh kroz programe centara koji prate filozofiju starih Rimljana: Zemlja sauna Varinia, Fitness centar Spartakus i jedinstveni ambient Rimskog termalnog bazena.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi po noći.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova