PolupansionBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingSefAqua parkKablovska TVSpa

Hotel Vile Park, Portorož

Opis hotela

Lokacija: Hotel se nalazi u okviru hotelskog kompleksa St. Bernardin, nekoliko kilometara od Portoroža.

Hotelska ponuda: Vile park je kompleks od 5 vila: Galeb, Galeja, Orada, Nimfa, koje poseduju 216 soba i Barka sa 21 apartmanom. Hotel nudi nekoliko restorana, otvoreni bazen, frizerski salon, Laguna Bernardin vodeni park. Tu se takođe nalazi moderan tržni centar sa barovima i restoranima.

Sobe: Standardne sobe imaju telefon, sat TV, fen.

Ishrana: Polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Ukratko o Portorožu

U piranskom zalivu, u neposrednoj blizini Italije, nalazi se Portorož, popularno turističko letovalište Slovenije. Portorož je jedna od najsavremenijih marina na Jadranu i najveći turistički centar Slovenije.
Portorož pripada primorskoj opštini Piran, i ima vrlo povoljan geografski položaj, pa se sa njegove obale organizuju brojni izleti duž slovenske i hrvatske obale. Zbog svega toga Portorož je najatraktivniji turistički centar Slovenije i Istre. Svoj razvoj ovaj grad započeo je kao lečilište, zahvaljujući čistom vazduhu i mogućnošću lečenja slanom vodom i blatom. Ova tradicija održala se i danas, pa se ovde nalazi šest različitih velnes banja i odmarališta.
Pored toga što je poznat kao zdravstveno odmaralište, Portorož se zbog svega onoga što pruža razvio i u popularno turističko mesto Slovenije. Predivni hoteli, brojni sportski tereni, restorani, kockarnice, noćni klubovi, iz godine u godinu privlače sve veći broj turista.
Portoroška plaža je najpopularnija u Sloveniji; ona je jednim delom peščana, a jednim betonska. Duž plaže nalaze se restorani i barovi. Pored vrlo dobro uređene plaže, popularna turistička atrakcija Portoroža, i mesto koje posećuje veliki broj turista je crkva sv. Marije od Rozarija. Izvori koji postoje svedoče da je ova crkva sagrađena u 13. veku, a osvećena je 1984. godine.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi po noći.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova