Putovanje - Venecija - Prvi maj 2018. - autobus, 2 noćenja

Putovanje - Venecija - Prvi maj 2018. - autobus, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN PUTOVANJA: 28.04. – 02.05.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

99 € po osobi u 1/2 sobi

*Uz blagovremeni upit u agenciji, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama.*

– Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
– Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)
– Umanjenje za sopstveni prevoz – 35 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i fakultativni izleti zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)

Opis smeštaja:

HOTEL VERDI 3*

www.hotelverdijesolo.com

Nalazi se u centru Lida, u neposrednoj blizini plaže..Hotel ima restoran, bar, panoramsku terasu. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.

HOTEL SANREMO 3*

www.hotelsanremojesolo.it

Nalazi se u blizini plaže.Ima restoran, bar. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.

HOTEL PICCADILY 3*

www.hotelpiccadilly.com

Nalazi se u blizini mora.Ima restoran, bar, fitness centar, saunu, jakuzzi. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Program putovanja

1.dan (subota, 28. april 2018.) BEOGRAD

Polazak oko 22:00 časa sa parkinga kod Arene (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2.dan (nedelja, 29. april 2018.) TRST-PALMANOVA-LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. Polazak prema tržnom centru Palmanova. Slobodno vreme za šoping i nastavak puta za Lido di Jesolo primorsko mesto preko puta Venecije. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan (ponedeljak, 30. april 2018.) LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Padovu i Veronu. Razgledanje Padove: Trg Prato dela Vale. Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazei mnogobroji Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata.. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Polazak za Veronu. Obilazak Verone, grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene jedne od najvećih i najbolje očuvanih. Slobodno vreme za individualna razgledanja.U večernjim časovima povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje.

4.dan (utorak, 1. maj 2018.) LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak . Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike ( IX-XVIII vek ): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica

5.dan (sreda, 2. maj 2018.) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutranjim časovima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom),
– Dva noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice
– Razgledanja grada po programu
– Usluge vodiča
– Troškovi organizovanja putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je na destinaciji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 prijavljenih učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

– Vožnja brodom do Venecije (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 20 € odrasli / 15 € deca
– Padova i Verona – 25 € odrasli / 15 € deca

SOPSTVENI PREVOZ:

Umanjenje za sopstveni prevoz – 35 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i fakultativni izleti zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

POPUSTI I DOPLATE:

– Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
– Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)
– Umanjenje za sopstveni prevoz – 35 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i fakultativni izleti zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)

OPCIONE DOPLATE
– Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
– Doplata za dodatno sedište: 40 evra
– Transfer – Postoji mogućnost transfera kombijem ili minibusom uz doplatu na sledećim relacijama: Kruševac, Jagodina, Paraćin, Kragujevac, cena povratnog transfera: 20 € ; Čačak, Kraljevo, cena povratnog transfera: 20 € ; Niš, cena povratnog transfera: 20 € ; Šabac, Loznica, cena povratnog transfera: 15 €

F

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije TAX FREE).

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova