Najam apartmanaKlimaKuhinja

VILA VICTORIA, Tasos-Limenas

Opis vile

Vila Victoria se nalazi u Limenasu (Tasosu), nadomak centra grada,  trista metara od šetališta uz obalu, na oko 750 metara od lepe gradske plaže i oko kilometar od Tarzani plaže.

Hotel Mironi, koji je odmah pored Victorije, pripada istom vlasniku, tako da gosti Victorije koriste recepciju i lobi hotela Mironi. Studiji i apartmani, koje ima naša agencija se nalaze na drugom, renoviranom spratu i imaju pogled prema moru ili dvorište. Opremljeni su klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i TV-om.

Dvokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem, kupatilo (fen za kosu) i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 15 – 18 kvm + terasa.

Četvorokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju sa delom za spavanje sa dva spojena standardna ležaja, spavaću sobu sa dva spojena standardna ležaja, kupatilo (fen za kosu) i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je od cca 20 – 25 kvm + terasa.

Studiji i apartmani u vili Victroia su visoke A kategorije i nemaju mogućnost sopstvenog parkinga. Idealna kombinacija za mlade željne provoda u glavnom ostrvskom letovalištu, ali za porodice sa dvoje dece.

Limenas

Limenas (grad Tasos, Λιμένας) je glavni grad i glavna luka Tasosa u kome živi nešto više od 3.000 stanovnika (oprečni su podaci i cifra se kreće od 2-4 hiljade). Smešten je na severnoj strani ostrva, u uvali između rtova Evreokastro i Pahi. Okružen je slikovitim plažama i prelepom prirodom. Nazvan je Limenas da bi se ime razlikovalo od imena ostrva pa ga i dan danas stanovnici zovu tako. S porastom turizma mesto se sve češće zove Tasos i na skoro svim putokazima videćete samo ime Tasos.

Nalazi se na mestu starog grada Tasosa, zapadno od ruševina Limenasa koji postoji od 4. veka pre Hrista. Limenas se turistički ubrzano razvija, uglavnom zbog svog arheološkog bogatstva i prirodne lepote područja (ovo je jedno od retkih područja na ostrvu koje je ostalo netaknuto u velikim požarima iz 1985., 1989. i 1993. kada je izgorelo celo ostrvo). Mrlja koja kvari ove prirodne lepote područja su kamenolomi iz kojih se transportuje mermer poznat širom sveta. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

  • CENOVNIK 2014. VANSEZONA-SB
  • CENOVNIK SEZONA 2014.
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- vansezonski cenovnik- 1Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- vansezonski cenovnik- 2

AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE (ne odnose se na doplate i dodatne usluge):

– uplate samo akontacije, od 16. DECEMBRA do 14. JANUARA: 10% POPUST
– uplate u celosti, od 16. DECEMBRA do 20. DECEMBRA: 20% POPUST
– uplate u celosti, od 21. DECEMBRA do 28. FEBRUARA: 15% POPUST
– uplate u celosti, od 01. MARTA do 31. MARTA: 10% POPUST
(popusti se odnose na deviznu cenu aranžmana, osim u vansezonskim paket aranžmanima, gde se popusti odnose na ceo paket (i dinarski i devizni deo))

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
– zdravstveno putno osiguranje – može se uplatiti u agenciji
– osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
– ostale nepomenute troškove

CENOVNIK SEZONA 10 NOĆENJA

Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 10 noćenja- 1Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 10 noćenja- 2

CENOVNIK SEZONA 15 NOĆENJA

Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 15 noćenjaGrcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 15 noćenja- 1

CENOVNIK SEZONA 5 NOĆENJA

Grcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 5 noćenjaGrcka- Tasos- Limenas- Vila Victoria- cenovnik 5 noćenja- 2

AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE (ne odnose se na doplate i dodatne usluge):
– uplate samo akontacije, od 14. NOVEMBRA do 14. JANUARA: 10% POPUST
– uplate u celosti, od 14. NOVEMBRA do 20. DECEMBRA: 20% POPUST
– uplate u celosti, od 21. DECEMBRA do 28. FEBRUARA: 15% POPUST
– uplate u celosti, od 01. MARTA do 31. MARTA: 10% POPUST
(popusti se odnose na deviznu cenu aranžmana, osim u vansezonskim paket aranžmanima, gde se popusti odnose na ceo paket (i dinarski i devizni deo))

ARANŽMAN OBUHVATA:

– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne
u agenciji.
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
– ostale nepomenute troškove

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke

– uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate)

– administrativnom zabranom na platu

– platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Iz Kikinde (Dr. Zorana Djindjića 19) u 14.30, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 15.00 časova, iz Zrenjanina (OMV pumpa na autobuskoj stanici) u 15.00, iz Beograda (veliki parking ispred hotela Crowne Plaza (ex Continental) – savska strana) u 17.00 i iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta – u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) u 20.00. Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u 14.00 iz Potosa ispred odabrane vile, a iz ostalih letovališta i vila, biće objavljeno putem info tabli ili SMS-om. Zbog velikog broja vila i hotela, polazak ispred poslednje vile ili hotela može biti i 60 minuta kasnije. U slučaju manjeg broja putnika od 35 za/iz Nea Vrasne, autobus za Tasos će prevoziti i putnike za N. Vrasnu. U zavisnosti od broja putnika za Golden Beach (ispod 35), postoji mogućnost transfera iz/do Limenasa.
VAŽNA NAPOMENA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU AUTOBUSKOG PREVOZA: Usluga prevoza putnika se vrši samo do vila/hotela koji su na glavnom putu Beograd-Limenas/Limenari/Potos. Ukoliko tražena vila/hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženu vilu/hotel.

Polasci iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina su garantovani, bez obzira na broj putnika. Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem –  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad – Beograd, već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično). Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Polasci iz Niša su garantovani. Uslučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predvidjenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

–  Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  nije potrebna grčka šengen viza.

– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

– Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VAŽNE NAPOMENE:

– Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
– Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je bez doplate (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
– Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.

Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova