Najam apartmanaNa plažiWi-FiBarKlimaSefKablovska TVKuhinja

Akti Toroni Boutique Hotel, Sitonija-Toroni

Opis hotela:

Akti Toroni Aparthotel nalazi se u mestu Toroni na Halkidikiju. Hotel nudi 28 moderno dizajniranih, novih apartmana sa balkonom ili popločanim dvorištem koji imaju pogled na zaliv Kasandra.

Svi apartmani u objektu Akti Toroni sadrže čajnu kuhinju, kuvalo za vodu i frižider. Oni takođe imaju LCD TV i kupatilo sa bade- mantilima i papučama. Gostima stoji na raspolaganju mini bar, besplatan Wi-Fi i rum servis.

U hotelu gosti mogu biti na privatnoj plaži Aparthotela. Oni mogu koristiti suncobrane i ležaljke. Svakog jutra gosti mogu uživati u besplatnom doručku. Aparthotel ima snek bar, bar na plaži za piće. Ima i besplatan privatni parking na licu mesta..

Ukratko o Toroniju: 

Toroni (Τορώνη) je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepog krajolika i lepih plaža. Plaža ovog letovališta, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikija, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću. Od Soluna Toroni je udaljen 139 kilometara, odnosno 79 od Neos Marmarasa.

Pročitajte više o Toroniju na sajtu www.grckanadlanu.rs/kopnena-grcka/halkidiki-sitonija-zapadna-obala/naselja/toroni

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova