Noćenje s doručkomPolupansionNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarKlimaSefKablovska TVSpa

EKIES ALL SENSENS RESORT, Sitonija-Vurvuru

Opis hotela

www.ekies.gr

Lokacija: Smešten u mestu Vourvourou, Sitonija, na skoro privatnoj plaži, sa belim peskom i čistom plavom vodom, sa pogledom na plavo more i zelenu borovinu. 80 km od solunskog aerodroma.

Usluga: Noćenje s doručkom / Polupansion

Sadržaj: Bazen, đakuzi, kabana za masažu i alternativne terapije, odmaralište za goste, večernji servis, prostor za čitanje i pisanje, room servis, glavni restoran, gril restoran, “Uvek mokar bar”, deo za odmor i relaksaciju u bašti, bar na bazenu.

Sobe: U svim sobama nalazi se sledeće: mini bar, direktan telefon, satelitska TV, A/C, kozmetika u kupatilu, fen, sef. Standardne sobe (20-30 m2) mogu da smeste 2-3 osobe. Prirodne atrakcije nisu promašile ovo mesto, od pogleda na baštu ili šumu, do nameštaja sa mrežama protiv komaraca oko kreveta. Svaka soba nudi jedinstvenu, posebnu dekoraciju.

Sportovi: Čamci, bicikle, kabana za terapije masažom i alternativne terapije, časovi joge.

Napomena: Konferencijski sadržaj za preko 100 osoba.

 

Ukratko o Vurvuruu

Pre samog početka krivudavog puta Sitonije, koji vas vodi u obilazak najegzotičnijih plaža istočne obale, ušuškan u borovu šumu nalazi se Vurvuru. Iako na istočnoj obali, ipak još uvek na zlatnoj sredini, na samo 10km od Nikitija, i na skoro podjednakoj udaljenosti od dva najveća letovališta na oko 30km od Sartija i Neos Marmarasa. Mesto je rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. Karakteriše ga mali broj smeštaja za izdavanje i veliki broj privatnih luksuznih vila i vikendica. Obala Vurvurua je nešto uža ali s obzirom na mali broj gostiju to ne predstavlja problem. Najpoznatija plaža Vurvurua – Karidi beach, svojom atraktivnošću privlači goste i iz drugih delova Sitonije. Vurvuru je odlično snabdeven i ima nekoliko sjajnih taverni i picerija. Naspram Vurvurua se nalazi mali arhipelag sa devet ostrva od kojih je najveće ostrvo Diaporo. Iz ovog razloga Vurvuru je čest izbor za goste koji imaju svoje čamce. Iako nemate svoj čamac, imaćete priliku da ga rentirate i otkrijete prelepe plaže oko Vurvurua. Pročitajte još o Vurvuruu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/vurvuru-vourvouru

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova