PolupansionBazenWi-FiRestoranBarKlimaSefKablovska TVSpa

Cronwell Sermilia Resort, Sitonija-Psakudija

OPIS HOTELA

LOKACIJA: Smešten je na zapadnoj obali Sitonije, u mestu Psakoudia,na samoj plaži, koju zapljuskuje kristalno bistro more. Predstavlja savršen izbor za luksuzan odmor. Sve sobe su opremljene po najvišim standardima hotela sa 5*, a ljubazno i stručno osoblje je uvek dostupno za Vaše želje i potrebe.

SADRŽAJ: dva restorana (jedan na krovu, sa prelepim pogledom na more), nekoliko barova (lobi, bazen), bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, WIFI, parking, teretana, sportski tereni, SPA centar, dečiji klub, animacije…

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, fen, klimu, SAT TV, sef, mini bar, telefon, WIFI, balkon/terasu.

Jednokrevetna soba

Oko 21-23 m2, prostrane, predviđene za maksimalno 1 odraslu osobu i 2 deteta.

Promo soba

Oko 18-21 m2, nalaze se u prizemlju. Imaju francuski ili 2 kreveta, predviđene za 2-3 osobe.

Standard soba

Oko 21-23 m². Udobne, prostrane, dobro opremljene. Imaju francuski ležaj i sofu. Predviđene za 2-4 osobe.

Standard soba pogled more

Oko 21-23 m². Udobne, prostrane, dobro opremljene, sa pogledom na more. Imaju francuski ležaj i sofu. Predviđene za 2-4 osobe.

Suite

Oko 32 m². Komforni i prostrani, sa spavaćom sobom koja nije odvojena vratima. Idealni za porodice sa 2 deteta. Predviđeni za 1-4 osobe, imaju francuski ležaj i sofu.

Suite pogled more

Oko 32 m². Komforni i prostrani, sa spavaćom sobom koja nije odvojena vratima. Idealni za porodice sa 2 deteta. Predviđeni za 1-4 osobe, imaju francuski ležaj i sofu. Imaju pogled na more.

Family suite

Oko 44 m². Dvosobni suite sa francuskim ležajem, 2 ležaja ili sofa. Predviđeni za 1-4 osobe.

Ukratko o Psakudiji

Psakudia (Psakoudia – Ψακουδια) je malo turističko odmaralište u zalivu Toroneos, na putu ka zapadnoj obali Sitonije, udaljeno svega 5 kilometara od Gerakinija i 81 kilometar od Soluna. Mesto je ujedno i luka i plaža nešto više od 2 kilometra udaljenog tradicionalnog sela Ormilija u unutrašnjosti Halkidikija. Ovo letovalište izuzetne lepote sagradjeno je tik uz samo more, u blizini magistralnog puta koji vodi od Nea Mudanje (21 km zapadno odavde) do Sitonije, pa se do njega može veoma lako stići.

Naselje ima svega oko 120 stalnih stanovnika, ali se njihov broj leti penje i na 4 do 5 hiljada, koji su smešteni u nekoliko hotela, velikom broju apartmana i kampu. Od turističkih sadržaja tu je i dovoljan broj restorana, taverni, kafića, picerija i pekara. Pročitajte još o Psakudiji na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/psakudia-psakoudia

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova