All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaSportski sadržajiRestoranBarKlimaKablovska TV

Poseidon Resort, Sitonija-Neos Marmaras

Opis hotela

LOKACIJA: Hotel se nalazi u mirnom privatnom zalivu na 10km od Neos Marmarasa. Resort je prava oaza mira i tišine, idealna za porodične odmore.

SADRŽAJ: Ovaj kompleks izgrađen u tradicionalnom stilu se sastoji od 11 zgrada u kojima su raspoređene sobe i apartmani. U glavnoj zgradi hotela se nalazi recepcija, restoran i bar. Na svakom koraku resort-a ćete pronaći raznovrsnu zabavu za decu i odrasle, animacije, mini klub, igralište za decu, bazen, ležaljke i suncobrane, sportske terene.

USLUGA: all inclusive

SOBE: Sve sobe poseduju klima uređaj, TV, kupatilo sa tuš kabinom, frižider, terasu.

Superior soba oko 21m2 pogodna za 2-3 osobe, opremljena francuskim i pomoćnim ležajem sa pogledom na baštu

Junior suite sa pogledom na baštu oko 31-33m2 pogodna za 2-5 osoba, opremljena francuskim i pomoćnim ležajem i sofom. Poseduje odvojenu spavaću sobu.

Junior suite sa pogledom na bazen oko 31-33m2 pogodna za 2-5 osoba, opremljena francuskim i pomoćnim ležajem i sofom. Poseduje odvojenu spavaću sobu.

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom.

Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova