PolupansionUltra All InclusiveNa plažiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaInternet cafeBesplatan parkingSefKablovska TVSpa

HOTEL ISTION CLUB, Nea Potidea

Kategorija: 5*

www.istionclub.gr

Opis hotela

Hotel Istion se nalazi na oko 2 km od mesta Nea Potidea i oko 55 km od Soluna. Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na solunski zaliv. Smešten je uz samu peščanu plažu. Ovaj hotelski kompleks se prostre na velikoj površini i sastoji se od više pojedinačnih zgrada u kojima su raspoređene sobe i apartmani.

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef.

Standardne dvoktevetne sobe imaju površinu oko 25m² i mogu da smeste 2-3 osobe. U svom sastavu imaju francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj (nejčešće sofu).

Family sute su porodični apartmani koji mogu da smeste 2-4 osobe, sastoje se od spavaće i dnevne sobe i imaju ukupnu površinu oko 45m², mogu biti sa ili bez pogleda na more. Ovi apartmani su ideanli za smeštaj porodica sa dvoje dece.

Sadržaj hotela: Recepcija, lobby, 3 restorana, bar, bazen sa delom za decu, internet kutak, mini club, igralište za decu, SPA centar koji svojim gostima nudi korišćenje hamama, jacuzzi-ja, saune kao i različite vrste tretmana i masaža lica i tela, teretana, organizovana dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, mini market, odbojka na plaži, sportski tereni, različite vrste sportova na vodi, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za UAI (ultra all inclusive) uslugu.

Nea Potidea

Nea Potidea (Νέα Ποτίδαια) je jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, okruženo bujnim zelenilom i prelepim plažama koje zapljuskuju vode Solunskog (Termaikos, odnosno Termajskog) i Toroneos zaliva.

Udaljena je 66 kilometara jugoistočno od Soluna i čuvena je po kanalu koji odvaja poluostrvo Kasandra od unutrašnjosti Halkidikija. Kanal dužine 1.250 i širine 40 metara povezuje dva zaliva, Termaikos (Solunski) i Toroneos.

To je sledeće naselje posle Nea Mudanie kada iz pravca Soluna krenete ka Kasandri. Danas, prelazeći preko mosta ulazite u predivno naselje sa jedne strane okrenuto ka Solunskom zalivu, a sa druge ka poluostrvu Sitonija. Nea Potidea poznata je kao letovalište u kome prevashodno odsedaju Solunjani, koji ovde imaju apartmane i izdaju ih uglavnom Grcima, jer nema mnogo stranih turista. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova