Noćenje s doručkomPolupansionBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaKablovska TV

HOTEL PETRINO SUITES, Afitos

Opis hotela

www.petrino-hotel.gr

Lokacija: Od Afitosa je udaljen 1,5km a od Soluna 75km. Blizina mondenskog letovališta, vrlo neobična pozicija hotela vrlo su atraktivni i za najizbirljivije goste.

Plaža: Hotel je udaljen 2km od peščane plaže, do koje se lako stiže prevozom, ali hotel ima veliki spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su na raspolaganju gostima.

Hotelski sadržaj: Hotel je autentična grčka vila, gde je zadržan svaki detalj tradicije i oplemenjen modernim elementima. Maslinjak, uređena bašta, dvorište sa dosta skrivenih kutaka, svim gostima nude mogućnost predaha. Zajedničke prostorije hotela, kao i sobe su oplemenjene kamenom, pa je bajkolika slika neizbežni detalj na svakoj fotografiji. Hotel podseća na imanja bogatih vinara.

Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: restoran, otvoreni bazen, bar kraj bazena, SAT TV, video program, bazen za decu, igralište za decu, sala za konferencije (max. 60 mesta), parking, iznajmljivanje luksuznih vozila.

Sobe: Od soba hotel ima 28 različito dekorisanih suite-ova, opremljeni su klima uređajem, frižiderom, kaminom, direktnom telefonskom linijom, ručno rađenim nameštajem, kozmetičkim proizvodima u kupatilu, TV-om i faksom.

Flat suite: oko 25m², standardni tip sobe, namenjen za 2-3 osobe.

Junior suite: oko 40m², u stilu mezoneta na dva nivoa, sa odvojenom dnevnom sobom sa kaminom na donjem i spavaćom sobom na gornjem nivou, gledaju na baštu ili na bazen, namenjeni su za 2-4 osobe.

Senior suite: oko 40m², u stilu mezoneta na dva nivoa, nešto prostraniji i luksuzniji od junior suite, za 2-4 osobe.

DeLuxe suite: oko 40m², najveći suite u hotelu, takođe na dva nivoa, i najluksuznije opremljen, nalazi se u prizemlju u blizini bazena, namenjen je za 2-4 osobe.

Suite sa privatnim bazenom: oko 40m², nekoliko svita ima privatni đakuzi bazen na otvorenom, baštu sa garniturom za sedenje od bambusa, za 2-4 osobe.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom ili polupansion (doručak i večera). Bez obzira na tip usluge svi obroci se služe po principu švedskog stola.

Napomena: Petrino Suites je mali hotel izgrađen u tradicionalnom stilu “boutique” hotela. Elegantno uređeni suite-ovi, sa finim ručno rađenim nameštajem, doprinose prijatnom boravku gostima ovog hotela.

Ukratko o Afitosu

Maleno mestašce Afitos (Άφυτος) jedno je od najlepših na Halkidikiju. Ovo autentično mesto sa kamenim kućama, uskim i strmim, popločanim ulicama, odiše toplinom i odudara od drugih kosmopolitskih letovališta na poluostrvu. Afitos se nalazi na severu istočne obale poluostrva Kasandra, između letovališta Nea Fokea i Kalitea, 82 kilometra od Soluna. To je treće mesto po redu posle suženja poluostrva u Potidei, koje se ovde nalazi još od pre 3000 godina. Od popularnog letovališta Hanioti udaljeno je 18 kilometara.

Stanovnici ovog mesta uspeli su da razviju turizam i privuku veliki broj turista svake godine, a da sa druge strane ne naruše stari ambijent naselja.

Posebnim ga čini arhitektura njegovih kuća, kao i blagonakloni, ljubazni, a ponedak i „arhaični“ stanovnici ovog mesta. Posebno arhitektonsko obeležje ovih kuća od kamena su natpisi na njima koji obično ukazuju na datum izgradnje i vlasnika. Afitos ima dosta hotela, apartmana, romantičnih taverni i restorana.

Naselje je izgrađeno na stenama pa posetioci mogu uživati u fantastičnom pogledu na zaliv Toroneos i okolinu. Do plaže se može stići pešice ili vozićem, što predstavlja posebnu atrakciju za decu. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/afitos-afytos

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova