Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

Loutra Village, Kasandra-Agia Paraskevi

Opis hotela

Loutra Village se sastoji od tri odvojena kompleksa – Karnagio apartmani, studiji Elissavet, i Vila Solena. Nalazi se u živopisnom selu Loutra, samo 5 km južno od mesta Agia Paraskevi.

Karnagio Apartmani se nalaze na samo 20 metara od plaže Loutra. Apartmani su uređeni u tradicionalnom grčkom stilu sa zemljanim tonovima. Sve jedinice su klimatizovane i imaju televizor i kuhinju sa frižiderom i posuđem. Kupatila su opremljena fenom i tušem. Neki apartmani sadrže kamin.

Studio Elissavet se nalazi samo na 50 metara od termalne banje Agia Paraskevi. Sobe su opremljene kuhinjom, Tv, peškirima i posteljinom.

Solena Vila sastoji se od jednostavno uređenih soba, opremljeni svetlim drvenim nameštajem. Svaka soba je klimatizovana i ima satelitsku televiziju. Dobro opremljena kuhinja ima mini rernu sa frižiderom.

Wi-Fi je dostupan u svim jedinicama.

Agia Paraskevi

Agia (Sveta) Paraskevi se nalazi u unutrašnjosti Kasandre, okružena borovom šumom. Mesto je dobilo ime po istoimenoj crkvi koja se nalazi na periferiji sela. Agia (Sveta-Svetica) kako je meštani zovu, ima veliku istorijsku tradiciju i tri puta su je uništavali Turski osvajači, a zadnji put 1821. godine. Posetioci imaju priliku da vide prelepe aleje koje se nalaze u selu, kao i da istražuju šumske rute. U seocetu Agia Paraskevi nalazi se mnogo malih, živopisnih taverni gde možete probati izvanredne specijalitete tradicionalne Grčke kuhinje, pijući domaći ouzo ili cipuro (sličan ouzo-u samo malo jači).

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova