Noćenje s doručkomPolupansionBazenKlimaKablovska TV

Daphne Holiday Club, Kasandra-Hanioti

Opis hotela

LOKACIJA: Nalazi se u blizini Haniotija, oko 400 m od mesta, a 600 m od plaže, na poluostrvu Kasandra.

SADRŽAJ HOTELA: Iz hotelskog kompleksa pruža se predivan pogled na Toroneos, jedan od najlepših zaliva poluostrva. Smešten je u predivnom maslinjaku, sastavljen od deset dvospratnih zgrada od kojih svaka nosi naziv po jednog mediteranskog vetra: Garbis, Levantes, Maistros, Aiolos, Ostria, Sirokos, Pounentes, Tramountana, Zefiros i Gregos.

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate polupansiona (samoposluživanje – švedski sto).

SPORT I ZABAVA: Hotel sadrži restoran, TV-salu, bazen, dečije igralište, teren za tenis, stoni tenis, teretanu sa saunom i jacuzziem…

SOBE: Svaka soba je veoma ukusno uređena i iz svake se izlazi na prostranu verandu koja ima pogled na zaliv ili šume poluostrva Kasandra. Opremljene su klima uređajem, TV-om i frižiderom, fen, telefon, kupatilo.

ECO soba
Oko 22 m2, sobe koje su dostupne prilikom check-in-a, opremljene kao i standardne sobe, prilagođene za 2-3 osobe i bebu 0-2 god. (dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj)

Standardna soba
Oko 22m2, udoban i svetao nameštaj, predviđene za 2-3 osobe i bebu 0-2 god. (dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj)

Ukratko o Haniotiju

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku. Pročitajte još o Haniotiju na našem sajtu  www.grckanadlanu.rs/kopnena-grcka/halkidiki-kasandra-istocna-obala/naselja/hanioti-chanioti

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova