PolupansionAll InclusiveBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingSefSpa

HOTEL PORTES BEACH, Halkidiki- Nea Potidea

Kategorija: 4*

www.portesbeach.com

Opis hotela

Lokacija: Portes Beach se nalazi u živopisnom delu, okružen zelenilom, nadomak mesta Nea Potidea, na ulazu na Kasandru. Idealno je mesto za odmor, daleko od buke i gradske vreve, a opet na samo par minuta od glavnih dešavanja. Vrlo lako se stiže kako do Soluna tako i do špica poluostrva Kasandra.

Plaža: Sopstvena, peščana plaža

Sobe: Kompleks čine glavna zgrada i više manjih aneks zgrada rasopređenih po lepo uređenom hotelskom dvorištu u kojima su sobe. Hotel raspolaže ukupno sa 183 sobe.

Standardne sobe: oko 25m², za 2 – 4 osobe, neke imaju i pogled na more.

Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, klima uređaj, mali frižider, SAT TV, sef, telefonsku liniju.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran na otvorenom, glavni restoran, bar kraj bazena, glavni bar, kafe, konferencijska sala, Wi-Fi u lobiju, TV soba, mini market, prodavnice, parking, rent-a-car, bazen sa ležaljkama i suncobranima, sauna, teniski teren, odbojka na plaži, punkt za sportove na vodi, teretana/ fitnes centar, diskoteka, igralište za decu, mini klub za decu, dečiji bazen, animacija za decu

Usluga: Polupasion (doručak i večera) ili all inclusive (doručak, ručak, večera i domaća pića) se služe po principu švedskog stola.

Napomena: Miran hotel u prelepom okruženju na peščanoj plaži. Dobar izbor za sve koji žele miran odmor u udobnom hotelu, a sa dobom vezom prema Solunu i drugim gradovima na Kasandri. Hotel je renoviran 2011/2012 god.

Nea Potidea

Nea Potidea (Νέα Ποτίδαια) je jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, okruženo bujnim zelenilom i prelepim plažama koje zapljuskuju vode Solunskog (Termaikos, odnosno Termajskog) i Toroneos zaliva.

Udaljena je 66 kilometara jugoistočno od Soluna i čuvena je po kanalu koji odvaja poluostrvo Kasandra od unutrašnjosti Halkidikija. Kanal dužine 1.250 i širine 40 metara povezuje dva zaliva, Termaikos (Solunski) i Toroneos.

To je sledeće naselje posle Nea Mudanie kada iz pravca Soluna krenete ka Kasandri. Danas, prelazeći preko mosta ulazite u predivno naselje sa jedne strane okrenuto ka Solunskom zalivu, a sa druge ka poluostrvu Sitonija. Nea Potidea poznata je kao letovalište u kome prevashodno odsedaju Solunjani, koji ovde imaju apartmane i izdaju ih uglavnom Grcima, jer nema mnogo stranih turista. Pročitajte još našem sajtu www.grckanadlanu.com…

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova