PolupansionNa plažiWi-FiKlimaKućni ljubimciKablovska TV

Loutra Beach Hotel, Kasandra-Agia Paraskevi

Opis hotela

Hotel “ Loutra Beach” se nalazi na samo 30 m od plaže. Potpuno je renoviran 2006. godine. Ovaj mali porodični hotel odiše prijateljskom atmosferom, nudi dobru hranu i mogućnost opuštanja u mini SPA centru. Plaža u Lutri Ag.Paraskevi je idealna za miran odmor. A Lutra zapravo predstavlja i modernu banju Kasandre. Iako je malo, mesto je veoma živopisno, i nalazi se na svega 10km od Pefkohorija, 15km od Haniotija, i na 5 km od N.Skionija.
Sadržaj hotela: restoran, priključak za internet, mini-banjskog (sauna, hamam), parking. Idealan za udoban ekonomičan odmor…

Smeštaj: ukupno 22 standardne sobe, dvokrevetne ( 22-24 m), klima, satelitska televizija, frižider, tuš, fen za kosu, telefon, Wi-Fi internet pristup, balkon / terasa. Posteljina promena – 2 puta nedeljno.

Usluga: polupansion na bazi švedskog stola.

Hotel je pet friendly.

Agia Paraskevi

Agia (Sveta) Paraskevi se nalazi u unutrašnjosti Kasandre, okružena borovom šumom. Mesto je dobilo ime po istoimenoj crkvi koja se nalazi na periferiji sela. Agia (Sveta-Svetica) kako je meštani zovu, ima veliku istorijsku tradiciju i tri puta su je uništavali Turski osvajači, a zadnji put 1821. godine. Posetioci imaju priliku da vide prelepe aleje koje se nalaze u selu, kao i da istražuju šumske rute. U seocetu Agia Paraskevi nalazi se mnogo malih, živopisnih taverni gde možete probati izvanredne specijalitete tradicionalne Grčke kuhinje, pijući domaći ouzo ili cipuro (sličan ouzo-u samo malo jači).

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova