PolupansionPun pansionBazenWi-FiKlimaSefKuhinja

ANNA MARIA PARADISE, Pefkohori

www.hotelannamaria.gr

Hoteli Ana Maria se nalaze na oko 200m od plaže i noćnog života mesta Pefkohori na Halkidikiju, jedne od najpopularnijih destinacija.

Informacija o lokaciji preuzeta je sa zvanične internet prezentacije hotela.

Sve sobe su nedavno renovirane i dekorisane u modernom pravcu i poseduju sve kako bi zadovoljili potrebe opuštajućeg odmora. Sobe sadrže klima uređaj, Flat screen Televizor, telefon, kuhinju, sef, kupatilo, fen, balkon sa prelepim pogledom na hotelsko dvorište i Wi-Fi.

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba ima površinu od oko 20m² i elegantan nameštaj. Moguć je smeštaj maksimum 2 odrasle osobe.

Trokrevetna soba

U trokrevetnim sobama moguć je smeštaj do 3 odrasle osobe. U sobi se nalazi jedan francuski I jedan single krevet, a soba ima oko 25m².

Family soba

Family soba je podeljena u dve dvokrevetne sobe sa francuskim ležajevima. Soba ima oko 30m² i idealna je za smeštaj četvoro odraslih odnosno porodice sa dvoje dece.

Ukratko o Pefkohoriju

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. U prevodu naziv Pefkohori znači selo borova (pefko – bor, horio – selo), a to je i razumljivo s obzirom da je okružen borovim šumama i plantažama maslina. Prvi put ovo mesto se pominje tek negde u XVIII veku.

Pefkohori je mesto gde ćete ugledati predivnu kombinaciju tradicionalnih kućica sa modernim turističkim objektima. Mesto krasi stari trg sa fontanom i prelepa crkva blizu njega, iznad glavnog puta. Crkva sa kupolom ima toranj sa zvonikom i satom, a posvećena je Svetom Nikoli. Posetioci Pefkohorija mogu uživati u šetnji popločanim ulicama starog dela grada, odnosno kroz redove ruža i limuna koji čitavom naselju daju posebnu toplinu i opuštajuću atmosferu.

Letovališta ima brojne hotele, apartmane i studija za izdavanje, prodavnice, grčke taverne i luksuzne restorane, picerije, kafiće i barove. Brojne taverne nude uvek svežu ribu u kombinaciji sa raznim vrstama grčkog vina. Tu su i supermarket, pošta, ambulanta i apoteke. Pefkohori ima bogat noćni život i veliki broj klubova i kafića, kao i diskoteku za zabavu mladih do zore. Jedan od događaja koji ne smete propustiti su i tzv. grčke večeri u kojima ćete uživati u tradicionalnoj hrani i tradicionalnim grčkim igrama i folkloru. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/pefkohori-pefkochori

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova