Na plažiBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarSpa

Hotel Sani Dunes, Kasandra-Sani

Opis hotela

Sani Dunes je šik destinacija u poznatom letovalištu Sani gde sofisticirani ambijent, izuzetna kuhinja i ‘odraslo’ okruženje obećavaju najtopliju dobrodošlicu. Ovde se savremeni stil savršeno kombinuje sa detaljima mediteranske elegancije. Ekskluzivni Spa, privatna plaža, ekspanzivni bazeni, i gurmanski raj se jednostavno dodaju na zadovoljstvo gostiju, koji treba da budu preko 12 godina starosti.

Hotel nudi 136 soba, svaka dočekuje goste sa jedinstvenim savremenim stilom. 80 suitova i 56 prostranih soba nude najviši nivo komfora -od 24-sata sobne usluge i besplatnog Wi-Fi do Nespresso aparata i najnovije tehnologije, sve je savršeno na mestu.

U Sani Dunes sve je u svrsi nezaboravnog iskustva za posetioce – od king-size suncobrana king-size i luksuznih dušeka do velikog izbora hrane i pića. Spa sa šest privatnih soba za tretmane i izbor beauty tretmana od renomiranog pariskog brenda Anne Semonin je takođe na raspolaganju gostima.

U Sani sportskom centru dostupno je šest teniskih terena zajedno sa mnogim drugim aktivnostima, uključujući stoni tenis, odbojku na pesku i mini fudbal. Postoji čitav spektar sportova na vodi, uključujući jedrenje na dasci i skijanje na vodi, kao i druge zabavne aktivnosti, posebno dizajnirane za tinejdžere.

VAŽNA NAPOMENA: Minimalna starost gostiju koji borave u hotelu je 12 godina.

Sani

Sani je predivno turističko mesto na severozapadnoj strani Kasandre, udaljeno 82 kilometra od centra Soluna. Putem A25 koji vodi ka Kasandri ide se ka naselju Nea Fokea na istočnoj obali Kasandre, ispred koga postoji skretanje od koga do Sanija ima oko 7,5 kilometara lepog puta.

Ovo je jedno od najatraktivnijih naselja poluostrva, poznato po izobilju borova, divnim peščanim plažama i zapanjujućim zalascima sunca. Predivne plaže sa sitnim peskom sudaraju se sa tirkiznom vodom Egejskog mora, a zbog čistoće su nagrađene Plavom zastavom Evropske unije. Lepe i organizovane plaže sa dobro opremljenim hotelskim kompleksima i kampovima (Blue dream), predstavljaju dobitnu kombinaciju koja ovde dovodi mnogobrojne turiste kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Pročitajte još…

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova