Najam apartmanaNa plažiBazenBarKlimaKuhinja

Villa George Hotel Apartments, Kasandra-Kriopigi

Opis hotela

Villa George Hotel Apartments se nalaze u mestu Kriopigi. Potpuno opremljeni apartmani, otvoreni bazen, restoran, bar na plaži, i mini market, idealni su za porodični odmor.

Ovo je mali i udoban hotel koji se sastoji od zgrade sa tri sprata i nalazi se na plaži. Svi apartmani su opremljeni kuhinjom, AC i grejanjem, fenom, telefonom i sa još sa mnogo toga. Neki apartmani imaju balkone, dok drugi imaju terasu.

Plaža Aleksandar Veliki – Kriopigi

Plaža Aleksandar Veliki nalazi se u mirnom i ruralnom okruženju, na oko 2,5 kilometara južno od kosmopolitskog naselja Kalitea i oko 1,5 km pre naselja Kriopigi, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Ova plaža, udaljena oko sat i po vožnje od Soluna, nalazi se u prekrasnoj uvali okruženoj zelenilom i pripada istoimenom hotelu Alexander The Great. Udaljena je 87 kilometara od Soluna, odnosno nalazi se na nešto više od 13 kilometara ispred Haniotija.

Plaža je sa glatkim peskom i kristalno čistom vodom koja postepeno postaje dublja, pa je idealna za porodice sa malom decom. Dužina plaže je oko 2 kilometra, od prirodnog je peska, a voda tirkizno plava. Dobro je organizovana, sa puno ležaljki i suncobrana, a tu je šarmantni Oasis beach bar za osveženje. Na brdu prekrivenom borovima, oko 80 metara iznad plaže nalazi se i Alexander the Great Beach hotel.  Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kriopigi

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova