Noćenje s doručkomNa plažiBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarSefKablovska TVSpa

ELANI BAY RESORT, Kasandra-Siviri

Opis hotela

 

Elani Bay Resort nalazi se u Elaniju odmah pored Sivirija. Kompleks je smešten u neverovatno čistom i živopisnom predelu između zelenih borovih šuma, kombinujući mekoću zlatnog peska i plave vode Egejskog mora.

Website: www.elani-resort.gr

Ukratko o mestu Siviri

Primorsko mesto Siviri smešteno je na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, 93 kilometara južno od Soluna, odnosno 9 kilometara od letovališta Kalitea na istočnoj obali. Prelepe peščane plaže, kristalno čisto more, sjajne taverne, tiho i zeleno okruženje karakteristične su za mesto Siviri, smešteno između primorskih naselja Sani i Skala Furka (Skala Furkas).

Ovo je prilično mirno letovalište, savršeno za roditelje sa malom decom i one željne pravog odmora. Za noćni život morate potražiti neko življe mesto, jer se noćni život ovde svodi na šetnju ili večeru u nekom od restorana. Uz obalu ima dosta tradicionalnih taverni, beach barova i kafića, a ono što će Vam dugo ostati u sećanju je prijatno popločano šetalište pored mora, dok je glavna ulica daleko od plaže. U nekoliko taverni možete probati svežu i ukusnu ribu i roštilj, a na raspolaganju su Vam i minimarketi, dosta restorana, mesara, pekara, poslastičara. Letovalište se poslednjih godina sve više razvija i niču novi hoteli, apartmani, vile, restorani. Najbliža banka, apoteka, dom zdravlja su u 5 kilometara udaljenoj Kasandriji.

Siviri je u celoj Grčkoj poznat kao domaćin “Festivala Kasandra” svakog leta, na kome se prikazuju savremene i antičke predstave i koji privlači hiljade turista i posetilaca iz celog regiona. Ovaj festival, odnosno predstave, koncerti i nastupi kulturno-umetničkih društava, održava se u modernom amfiteatru na otvorenom, po kome je mesto postalo prepoznatljivo. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs …

  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA

Cene su u eurima, po osobi ili po sobi, po danu. Za sopstveni prevoz moguće je birati datum polaska i dužinu boravka.

cenovnik

1.   30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% do datuma označenog u tabeli sa cenama za svaki hotel pojedinačno.

2.  čekovima građana

3.   platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova